Σε εκ νέου ορισμό αγώνων θα προχωρήσει η Super League

Σε τροποποιήσεις του προγράμματος της 14ης αγωνιστικής ενδέχεται να χρειαστεί να προχωρήσει η Super League, ειδικά αν αυτή διεξαχθεί το άλλο Σαββατοκύριακο, μετά τους ευρωπαϊκούς αγώνες των τεσσάρων ελληνικών ομάδων.

Προς το παρόν, πάντως, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αναγκαστική αναβολή της αγωνιστικής και ενημέρωσε ότι θα προβεί σε νέους ορισμούς των αναβληθέντων αγώνων.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια της προ ολίγου ανακοίνωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ περί μη ορισμού αξιωματούχων διαιτησίας, ανακοινώνεται η αναγκαστική μη διεξαγωγή της επικείμενης 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1. Η διοργανώτρια αρχή με νεότερη απόφαση – ανακοίνωσή της θα προβεί σε εκ νέου ορισμό των αναβληθέντων αγώνων.

Το άρθρο Σε εκ νέου ορισμό αγώνων θα προχωρήσει η Super League εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 57

Δεν ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ – Αναβάλλεται η αγωνιστική

Οριστικό είναι πλέον ότι δεν θα γίνουν αγώνες πρωταθλήματος της Stoiximan Super League το προσεχές Σ/Κ. Όπως αναμενόταν, η ΚΕΔ σφράγισε και εμπράκτως τη στήριξή της στην αποχή των διαιτητών.

Επισημοποίησε λοιπόν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ορισμούς και μένει πλέον να επισημοποιηθεί η απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής από τη διοργανώτρια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών.

Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες».

Το άρθρο Δεν ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ – Αναβάλλεται η αγωνιστική εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 65

Σε αναμονή στον ΠΑΣ για τις ανακοινώσεις ΕΠΟ και Super League

Κανονικά γίνονται στον ΠΑΣ Γιάννινα οι προπονήσεις μέχρι να ανακοινωθεί οριστικά από ΕΠΟ και Super League τι μέλλει γενέσθαι με την προσεχή αγωνιστική κι αν υπάρχει περίπτωση η αποχή των διαιτητών να παραταθεί επ’ αόριστον, αφού υπάρχει κι αυτό το σενάριο.

Το θέμα, βέβαια, είναι ότι με τις υποχρεώσεις που ενδέχεται να έχουν οι ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα, δεν θα βγαίνουν οι ημερομηνίες, αν η αποχή διαρκέσει αρκετά. Αλλά αυτό είναι δευτερεύον στην παρούσα φάση.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι όποτε και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα ξεκινήσει με τη 14η αγωνιστική, αφού αυτό αναφέρει ο ΚΑΠ. Έτσι, λοιπόν, στον ΠΑΣ Γιάννινα μένει πάντα στο “κάδρο” η Κηφισιά, που σύντομα θα έχει νέο προπονητή. Μέχρι, όμως, να γίνει το ματς, ο ΠΑΣ θα χάσει την ευκαιρία να επωφεληθεί της μεταβατικής περιόδου στη νεοφώτιστη ομάδα της Αθήνας από τον υπηρεσιακό τεχνικό στον νέο. Αλλά κι αυτό είναι κάτι δευτερεύον αυτή τη στιγμή, αφού οι Ηπειρώτες πάνω απ’ όλα θα πρέπει να προσηλωθούν στη δική τους καθημερινή εξέλιξη και βελτίωση, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Όπως προαναφέραμε, οι προπονήσεις συνεχίζονται σαν να επρόκειτο να γίνει ματς το Σάββατο. Μετά την προθέρμανση το πρόγραμμα είχε παιχνίδια ρόντο, καθώς και κινήσεις επιθετικής τακτικής με τελειώματα. Τέλος, υπήρξε τελικό παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα.

Οι Σόρια, Παμλίδης και Μπάλαν αποχώρησαν λίγο νωρίτερα από το τέλος της προπόνησης, καθαρά προληπτικά, χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Απλώς, για λόγους αποφόρτισης παίκτες που παίζουν βασικοί συνηθίζεται να παίρνουν κάποιες “ανάσες” παραπάνω.

Εκτός παραμένει ο Τζίμας με θλάση β’ βαθμού.

Επόμενη προπόνηση το πρωί της Παρασκευής.

Το άρθρο Σε αναμονή στον ΠΑΣ για τις ανακοινώσεις ΕΠΟ και Super League εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 72

Υποχρεωτικά από τη 14η αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Σχετικά με προηγούμενο ρεπορτάζ, όπου μεταξύ άλλων αναφερόμασταν στην αγωνιστική με την οποία θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League μετά την αποχή των διαιτητών, την απάντηση δίνει ο ίδιος ο ΚΑΠ, καθώς προστέθηκε σχετική πρόβλεψη, μετά τα ανάλογα προβλήματα προηγούμενων ετών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ΚΑΠ, επειδή η 14η αγωνιστική είναι του Β’ Γύρου, υποχρεωτικά θα πρέπει το πρωτάθλημα να επανεκκινήσει απ΄αυτή. Αν ήταν αγωνιστικές του Α’ γύρου -πλην της τελευταίας- θα είχαν παραληφθεί οι χαμένες αγωνιστικές και θα ορίζονταν μετέπειτα ως εμβόλιμες.

Δείτε τις ακριβώς αναφέρει ο ΚΑΠ

Το άρθρο Υποχρεωτικά από τη 14η αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 84

Προπονήσεις μέχρι… νεωτέρας στον ΠΑΣ Γιάννινα – Μπερδέματα θα φέρει η αναβολή

Τις επίσημες αποφάσεις περιμένουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για το αν θα διεξαχθεί ή όχι η προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 14η αγωνιστική της Super League, μετά την αποχή την οποία αποφάσισαν οι διαιτητές. Αναγκαστικά η ομάδα κάνει το πρόγραμμά της, μέχρι να έχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τη διοργανώτρια αρχή.

Η διακοπή αυτή έρχεται σε πολύ κακό τάιμινγκ, αφού η Κηφισιά σήμερα παίζει κύπελλο και 3 μέρες μετά θα έπρεπε να παίξει με τον ΠΑΣ και μάλιστα, είτε με υπηρεσιακό προπονητή είτε με προπονητή που οριακά θα προλάβαινε να κάνει 1-2 προπονήσεις με τους νέους του παίκτες, μιας και ο Γιάννης Αναστασίου θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της.

Επιπροσθέτως, ακόμα δεν είναι γνωστό, αν η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, όταν γίνει, θα γίνει από τη 14η αγωνιστική ή από όποια θα είχε κανονική σειρά. Αν για παράδειγμα σταματήσει το πρωτάθλημα για 2 εβδομάδες και αποφασιστεί να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα από την αγωνιστική που θα είχε σειρά, δηλαδή τη 16η στο προαναφερθέν παράδειγμα, ο ΠΑΣ θα πάει να παίξει στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και προφανώς μετά θα μπουν εμβόλιμα κάποια στιγμή τα ματς με Κηφισιά και Παναιτωλικό. Όμως τα δύο προσεχή ματς είναι αυτά στα οποία η ομάδα πόνταρε πάρα πολύ για ψυχολογική και βαθμολογική ανάκαμψη.

Εν πάση περιπτώσει, ο ΠΑΣ Γιάννινα, όποτε και να κληθεί να παίξει τα ματς και με όποια σειρά κι αν αυτό γίνει, θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος αυτό το διάστημα και να μην χαλαρώσει ούτε να αποπροσανατολιστεί.

Δεδομένου του ότι ακόμα δεν έχουμε επισήμως αναβολή στο πρωτάθλημα, η ομάδα έκανε κανονικά προπόνηση σήμερα. Το πρόγραμμα εστιάστηκε πάνω στην αμυντική συμπεριφορά. Ξεκίνημα έγινε με ενεργοπαθητικό παιχνίδι οκτώ εναντίον έξι, για να ακολουθήσει παιχνίδι δέκα εναντίον οκτώ, για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με τελικό παιχνίδι.

Από σήμερα μπήκε κανονικά στις προπονήσεις ο Αλέξανδρος Λώλης, ενώ εκτός θα είναι για τρεις εβδομάδες ο Παναγιώτης Τζίμας, που θα επιστρέψει πλέον με το νέο έτος.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση το πρωί της Πέμπτης.

Το άρθρο Προπονήσεις μέχρι… νεωτέρας στον ΠΑΣ Γιάννινα – Μπερδέματα θα φέρει η αναβολή εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 84

Σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ατρόμητο

Την καθιερωμένη κλήση σε απολογία έλαβε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, πρώτη όμως φέτος για εκτός έδρας αγώνα. Το κατηγορητήριο αφορά ρίψη κροτίδων και αντικειμένων. Για τη δεύτερη παράβαση ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται ως υπότροπος.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 8-12-2023 και ώρα 13:00, τις παρακάτω ΠΑΕ:

1/ ΠΑΕ ΑΕΚ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 4/12/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 4/12/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Άρης.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ

2/ Ατρόμητος Κ19, Β.Κεχαγιάς (Φροντιστής): “Βάσει των αναφερομένων στο από 3/12/2023 Φύλλο Αγώνα” στον αγώνα Ατρόμητος Κ19-ΠΑΣ Γιάννινα Κ19.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 3 παρ. 4 περ. γ’, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι, 11 παρ. 1, 2, 4, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

3/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Βάσει των αναφερομένων στο από 3/12/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/12/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/468/7-ιζ’ από 4-12-2023 Έκθεση της Αστυνομίας” στον αγώνα ΠΑΕ Βόλος-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 περ. α’, 3 περ. Ι α’, ε’, ΙΙΙ, 4 περ. α’, β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

4/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Βάσει των αναφερομένων στο από 3/12/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/12/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2032/23/2451204 από 4/12/2023 Έκθεση της Αστυνομίας” στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΟΦΗ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, β’, γ’, 2 περ. α’, 3 περ. Ι α’, ε’, του Π.Κ. της ΕΠΟ.

5/ ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: “Βάσει των αναφερομένων στο από 3/12/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/12/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1000/3/65/6-ρλβ’ από 4/12/2023 Έκθεση της Αστυνομίας” στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 2 περ, β’ ι), 3 περ. Ι α’, ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ

Το άρθρο Σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ατρόμητο εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 72

Άτυχος ο Τζίμας, μένει 3 εβδομάδες εκτός προπονήσεων

Τη… σκυτάλη στον Τζίμα έδωσε ο Τζίνο, αφού τη στιγμή που ο Ουρουγουανός γυρίζει από θλάση και απουσία των 3 εβδομάδων, πρόκειται να απουσιάσει ο νεαρός μεσοεπιθετικός που διαγνώστηκε με θλάση β’ βαθμού κι αυτός, και θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων.

Ο Τζίμας θα ακολουθήσει το σύνηθες πρόγραμμα αυτών των περιπτώσεων, με φυσιοθεραπείες, ατομικά προγράμματα κτλ, αλλά επειδή η επιστροφή του συμπίπτει με τις διακοπές των Χριστουγέννων, ουσιαστικά θα είναι ξανά διαθέσιμος στο πρώτο παιχνίδι του 2024.

 

Το άρθρο Άτυχος ο Τζίμας, μένει 3 εβδομάδες εκτός προπονήσεων εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 88

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Έφτασε τα 20 γκολ στη Super League ο Εραμούσπε και πλησιάζει τον Αλβαρέζ!
 2. Άκυρο το ρεπό, κανονικά προπόνηση στον ΠΑΣ Γιάννινα – Πρόβλημα στον προσαγωγό ο Τζίμας
 3. «Όχι» από Κηφισιά και αστυνομία για εισιτήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα
 4. Να μπει τέλος στο αρνητικό σερί με την Κηφισιά – Υπό πίεση στον πάγκο ο Αναστασίου
 5. Του Γιάννη Γιαννάκη: Ο κόσμος είναι εκεί, η ομάδα το παλεύει, η διοίκηση έχει σειρά
 6. Μοναδικό πρόβλημα στις προπονήσεις ο Αλέξανδρος Λώλης
 7. Θερμές ευχαριστίες της ΠΑΕ στον συγκλονιστικό κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα!
 8. Ζήσης Καραχάλιος: «Δεν φτάνουν οι ισοπαλίες και οι καλές εμφανίσεις, νίκη με Κηφισιά»
 9. Μάριος Τσαούσης: «Δεν μας αξίζει ούτε μία στο εκατομμύριο αυτή η βαθμολογική θέση»
 10. Όσο δεν χάνει, ελπίζει…
 11. Ριένστρα: «Θέλουμε και νίκες για να αλλάξει η ψυχολογία μας» (video)
 12. Στάικος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, παίξαμε ορθολογικά»
 13. Τα επίσημα στιγμιότυπα από το ισόπαλο 1-1 του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα
 14. Θ. Στάικος: «Να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γι’ αυτόν τον κόσμο»!
 15. Σάσα Ίλιτς: “Κάνουμε ανόητα λάθη”

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

WebCenter - Smart Internet Solutions
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Φροντιστήριο Κλασικό
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline